Prvi letošnji sejem je mimo

sejemZa nami je prvi letošnji sejem. Tokrat smo se z nekaj stroji iz naše prodajne ponudbe predstavili na 1. belokranjskem sejmu v Semiču, ki je bil od 3. do 5. marca. Živahno je bilo in zanimivo, ves čas se veliko dogajalo, najpomembneje pa je, da smo domov odhajali zadovoljni tako obiskovalci kot razstavljalci.

Sejemsko dogajanje je spremljal tudi dodatni izobraževalni in zabavni program. V okviru prvega smo se tako naučili obrezovati sadno drevje in vinsko trto, ženskam pa je bil zelo všeč tudi nedeljski prikaz izdelave čudovitih poročnih šopkov. V okviru zabavnega programa je bilo pestro predvsem na sejemskem odru v šotoru, sploh pa je Semič tam zaživel zvečer, ko so nastopile različne glasbene skupine in poskrbele za odlično vzdušje in zabavo tako mlajših kot starejših obiskovalcev.  Gotovo je bil to dogodek, ki bo v Beli krajini odmeval še nekaj časa ... vsaj do jeseni, ko naj bi bilo na tamkajšnjem razstavišču spet veselo.

Sejem je organizirala ekipa podjetja AGRI-GRAD-Požek d.o.o., ki je že dalj časa naš poslovni partner in ki zadnja leta uspešno zastopa naše podjetje na belokranjskem koncu. V njihovi trgovini boste tako našli različna originalna olja in rezervne dele za stroje Yanmar, z veseljem pa posredujejo tudi pri povpraševanju za odkup ali najem naših strojev. Nekaj utrinkov iz njihovega prvega domačega sejma si lahko ogledate v galeriji slik, s katero pa že vabimo na naš naslednji sejemski dogodek, ki bo v začetku aprila v Komendi. 

 

Gm Mustang 2011  ©  Vse pravice pridržane. | Marijan Fujan s.p., Hraše 5, 1216 Smlednik.