Za nami je Spomladanski sejem v Komendi

2017

Od 7. do 9. aprila 2017 je bil v Komendi tradicionalni Spomladanski sejem kmetijske, gozdarske, gradbene, komunalne mehanizacije in vrtne opreme. Sejem je minil v znamenju mnogih presežkov, židanega vzdušja in lepega pomladnega vremena.

Med drugim ga je z ekipo tokrat obiskal tudi predsednik vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar. Organizatorjem je čestital za zelo uspešno izvedbo sejma in ocenil, da je sejem odlična prireditev in tudi dokaz prebujene Slovenije ter njenega napredka vseh področjih. Sejem, ki postaja eden najbolj prepoznavnih tovrstnih dogodkov v Sloveniji, je po ocenah organizatorjev v treh dneh obiskalo več kot 80 tisoč obiskovalcev. Glede na zadovoljne obraze bi lahko rekli, da je vsak našel kakšno malenkost zase. Če ne drugega, vsaj pašo za oči in sprehod med raznolikim, pisanim in izredno širokim razstavnim programom.

Na zdaj že stalnem razstavnem prostoru se je predstavilo tudi naše podjetje – GM Mustang. Obiskovalci so si ponovno lahko ogledali izbor novih in rabljenih delovnih strojev ter priključkov. Tokrat je bilo nekaj več poudarka namenega Yanmaru – obiskovalci so si tako lahko ogledali serijo novih mini bagrov in dvoriščnih traktorjev Yanmar, ki so jim delali družbo rabljeni delovni stroji iz najemnega parka HKL Baumaschinen. Seveda niso manjkali niti razni priključki Cangini benne, ki so se tokrat postavili ob novost v našem prodajnem programu – priključke avstrijskega podjetja Winkelbauer. Smo pa bili tokrat na našem razstavnem prostoru veseli tudi družbe – vse tri sejemske dni je bil z nami mojster ledenih in lesenih skulptur, Miro Rismondo. Ob radovednih množicah obiskovalcev, ki so ves čas spremljale njegovo delo, so sočasno nastajali kar trije izdelki ... končno podobo je dobival prijazen medved, iz votlega debla je začela nastajati zapletena čipka, zelo pa smo se zabavali tudi ob nastajanju lesenega bagra. Tako naš izbor strojev kot nekaj foto utrinkov Mirovega ustvarjanja si oglejte v spodnji galeriji slik ... vsem, ki ste se ustavili pri nas, pa hvala za pozornost in vaš obisk. Se vidimo v jeseni – sejem v Komendi bo od 6. do 8. oktobra!

11. april 2017

Gm Mustang 2011  ©  Vse pravice pridržane. | Marijan Fujan s.p., Hraše 5, 1216 Smlednik.