Yanmar - vse na enem mestu

 

 

 

 Yanmar – vzdrževanje in servisiranje delovnih strojev tudi po prodaji. Nemalokrat se uporabniki delovnih strojev srečujejo s težavami pri iskanju rezervnih in ustreznih maziv oziroma delov za svoje stroje, pri podjetju Yanmar pa nudijo hitro in učinkovito podporo – tako glede originalnih nadomestnih delov, gosenic, olj in maziv kot z usposobljanjem in permanentnim izobraževanjem svojih zastopnikov in mehanikov. Lansko leto smo v podjetju GMM končali s prejemom prestižnega naziva »premium dealer«, ki smo ga bili še posebej veseli. 

Naj vas spomnimo na možnost učinkovitega vzdrževanje Yamnarovih delovnih strojev, ki je na voljo tudi v Sloveniji. Predvsem ob večjih servisih (na 500, 1000, 1500 ... delovnih ur) proizvajalec posebej priporoča uporabo originalnih servisnih delov. Prav zato so pri Yanmaru na voljo servisni paketi. Ti vsebujejo komplet vseh filtrov in pripadajočih tesnil, ki jih je potrebno ob določenih servisnih intervalih zamenjati. Seveda lahko kupite vsak del tudi posebej. Na voljo so vam originalni servisni in nadomestni deli, deli podvozja, kabinski deli, vsa stekla, sedeži, ročice in drugo – torej celotna ponudba za vse Yanmarove delovne stroje, in sicer od najstarejših do povsem novih modelov. Mesečno v podjetju Yanmar pripravijo tudi posebej ugodno – akcijsko ponudbo raznih delov, ki lahko ob servisu pridejo še kako prav (spremljajte našo ponudbo v posebnem zavihku in tudi na naši FB strani).  

certifikat

Med novejšimi proizvodi, ki jih prodaja Yanmar pod lastno blagovno znamko, so originalni akumulatorji. Delovni stroji zaradi dela v težkih delovnih pogojih potrebujejo posebno izvedbo akumulatorja (visok zagonski tok, neobčutljivost na tresljaje in udarce), poleg tega pa morajo biti prilagojeni  stroju (pravo pritrdišče, dimenzija, pravilno obrnjeni poli in drugo). Akumulatorji  Yanmar so v nekaj dneh dobavljivi za vse modele (standardni so v zalogi v Sloveniji), so pa kompatibilni tudi z drugimi znamkami delovnih strojev.

Med rezervnimi deli iz podvozja posebej izpostavljamo še gumi gosenice. Yanmar prodaja pod svojim okriljem dve vrsti gumi gosenic: za prvo vgradnjo in težke gradbene pogoje priporočajo gumi gosenice Bridgestone, druga varianta (nekoliko ugodnejša) pa so gosenice lastne blagovne znamke Yanmar. V programu so seveda še železne gosenice ali kot rezervni del kombinacija železnih gosenic z gumi nastavki – t. i. copati.

februar 2018

Gm Mustang 2011  ©  Vse pravice pridržane. | Marijan Fujan s.p., Hraše 5, 1216 Smlednik.